Behandlingar med ClinicCare

Professionella resultatinriktade hudvårds behandlingar med ClinicCare.

Världens mest avancerade hudvårdsserie!

Cliniccare är en professionell salongsprodukt som endast erbjuds på salonger, spa och kliniker med utbildade hudterapeuter, hudläkare och sjuksköterskor.

Vad vi erbjuder

Quick fix

Denna snabba och effektiva behandling återfuktar huden, skapar vitalitet och ger ett ”instant glow”! I varje behandling ingår det rengöring, hudanalys, peeling, fuktgivande mask , en kortare ansiktsmassage samt avslutade produkter.

Tid: 30 minuter
Pris: 550 kr

Boka tid

Klassisk ansiktsbehandling

Behandlingen innefattar grundrengöring, peeling, portömning, lugnande högfrekvens, skinbooster, en vardande ansiktsmask och avslutas med produkter anpassade till din hudtyp. Övrig tid i behandlingen skräddarsys efter din behov!

Tid: 60 minuter
Pris: 850 kr

Boka tid

Exclusive

Denna resultatinriktade lyxbehandling anleds med djupgående och avkopplade ansikts och skuldermassage. Vi fortsätter sedan med grundrengöring, peeling, portömning. Sedan applicerar vi Cliniccare’s skinbooster och en mask anpassad efter din hudtyp och tillsttånd.

Tid: 80 minuter
Pris: 950 kr

Boka tid

Kemisk peeling

Cliniccare Peel är en helt unik kemisk peeling som erbjuder en effektiv kombination av syror med anpassat pH-värdesyn vilket ger unika behandlingar som kan skräddarsys för just dina behov. Allt utifrån hudtyp och hudtillstånd. Behandlingen innefattar grundrengöring, specialanpassad peelingmix utifrån din hudtyp, tillstånd och behov. Efter peeling appliceras en AHA-EGF Skinbooster samt specialanpassad EGF sheet-mask. Behandlingen avslutas med produkter anpassade till din huds behov.

Tid: 45 minuter
Pris: 1500 kr

Boka tid

Microdermabrasion

Microdermabrasion är en effektiv form av ytlig hudslipning. Under behandlingen ökar näringstillförsel i huden och cellernas syresättning ökar på grund av att man sliper bort döda hudceller, förhårdnader och ytliga hudskador.Behandlingen rekommenderas utföra i en kur 5-10 ggr och är väldig effektiv i kombination med andra ansiktsbehandlingar.

Tid: 60 minuter
Pris: 750 kr

Boka tid

Ansiktsbehandlingen med ultraljud portömning.

Ultraljud portömning är en smärtfri, icke-invasiv och skonsam rengörande behandling som utförs med hjälp av ultraljud. Behandlingen är en relativt enkel procedur som effektivt tar bort överflödig talg och grov hud i ansiktet vilket gör att huden har en strålande, frisk och naturligt vacker utseende. Behandlingen minimerar fina linjer, rynkor, förstorade porer, ojämn hudton,återfuktar huden och fräschar upp. Passar alla hudtyper speciellt torr, känslig, allergisk eller rodnad. Dessutom ger metoden utmärkt och långvarig resultat i kampen mot acne. Detta på grund av en mycket djupt och noggrann rengöring.

Tid: 45 minuter
Pris: 650 kr

Boka tid

Ryggbehandling / Rengöring

Avtvätt av rygg, ozonmättad ånga, peeling, portömning samt avslutande mask.

Tid: 60 minuter
Pris: 850 kr

Boka tid

Borttagning av milier (talgkulor under huden)

Milier är vita små kulor under huden utan öppning. De sätter sig gärna runt ögonen och är förhornat talg. De är helt ofarliga, men de kan vara kosmetiskt störande.

För att få bort dem behöver de öppnas med en steril lansett eller nål. Sedan kan innehållet klämmas ut med försiktighet. En liten vit kula kommer då ut och det lilla såret som blir efter öppningen läker fint på bara någon dag.

Anledningen till varför dessa vita små saker uppkommer kan vara av olika orsaker. Överdriven solning eller tilltäppande hudkrämer, mineraloljor eller produkter som innehåller vax kan vara några orsaker.

En annan bidragande faktor är torr hy, huden ”försvarar” sig själv genom att täppa till mynningarna så att huden bibehåller den lilla fukt som finns kvar. En fet hudtyp kan också få milier orsaken beror oftast på att man har använt fel hudvård.

Tid: 30 minuter
Pris: 550 kr

Boka tid