Information

Hetaste nyheten inom skönhetsindustrin – PLASMA PEN

Hudlyft / Hudåtstramning / Utjämning av linjer och rynkor utan kniv.

Plasma är en säker, effektiv och icke – kirurgisk behandling som gör det möjligt att reducera hängande ögonlock, lös hud/ påsar under ögonen, reducera kråksparkar eller rynkor och fina linjer. Plasma behandling gör det möjligt att återskapa hudens spänst vilket resulterar i en vaknare blick utan ärr, intensiv smärta eller lång återhämtningstid.

Hur går behandlingen till?

Vetenskapliga studier har påvisat att värmeenergi har en kontraherande och åtstramande effekt vid kontakt med huden. Plasma baseras på värme energi som under kontrollerande former penetrerar huden för att strama åt det aktuella området. Plasma är en icke – kirurgisk behandling som genomförs med lokalbedövning. Vid en Plasma behandling bildas små ytliga skorpor som ett resultat av den åtstramade värmen. Dessa är mycket små samt ytliga och ramlar i regel av efter cirka 2-4 dagar.

Vilka resultat kan förväntas?

Omedelbart efter en Plasma behandling ses en tydlig förbättring. Effekten kommer successivt efter behandlingen med maximal effekt efter cirka tre månader. Redan efter en behandling uppnås en tydlig förbättring. Vid uttalade besvär kan behandlingen behöva upprepas i en kur om 1-3 behandlingar med ett par månader mellan varje behandling. Effekten som uppnås är permanent.

Vad vi erbjuder

Övre ögonlock

Pris: 3500 kr

Boka tid

Nedre ögonlock

Pris: 3500 kr

Boka tid

Pluffsig ögonlock

Pris: 3500 kr

Boka tid

Rynkor runt mun

Pris: 3800 kr

Boka tid

Panna & arga rynkan

Pris: 4200 kr

Boka tid

Näsolabial veck / marionettlinnjer / mungipor

Pris: 3500 kr

Boka tid

Helt ansikte

Pris: 6500 kr

Boka tid

Kropp - Litet område

Pris: 2900 kr

Boka tid

Kropp - Stort område

Pris: 4900 kr

Boka tid